Wat

Welkom bij out-life .

Wij ontwerpen en realiseren voor u exclusieve tuinhuizen, stijlvolle poolhouses, functionele carports, afsluitingen en duurzame terrassen. Daarnaast bieden wij ook unieke tuinmeubelen,  planten en bomen en exclusieve tuindecoratie. De passie voor buitengewone tuinen dragen we tot in de wortels van ons bedrijf. Kortom, voor het buiten-gewone moet je bij out-life zijn.  Altijd dat toetsje meer !

Regio:

Wij bezorgen alles voor buiten over heel België. Verplaatsingskosten worden nooit aangerekend.

Werkwijze:

Vanaf start tot einde is het belangrijk om samen te werken in een constructieve, wederzijdse vertrouwensrelatie. Niets wordt U opgedrongen.

Daarom brengen wij allereerst vrijblijvend een bezoek bij u ter plaatse en wordt uw project uitvoerig besproken.  Ook alle mogelijkheden en alternatieven zoals diverse houtsoorten, afwerking, mogelijke opties enz. worden U uitgelegd. Dit heeft immers een grote invloed op de uiteindelijke prijs.

Daarna maken wij een eerste voorontwerp in 3D om het project te visualiseren. Deze ontwerpen of schetsen worden u via mail bezorgd. Na eventuele aanpassingen of goedkeuring ontvangt u een uitgebreide offerte met een gedetailleerde berekening.

Dit doen we volledig gratis. U betaald dus nooit ontwerpkosten, offertes, of verplaatsingen.

Voor de realisatie werken wij samen met gespecialiseerde hout- en tuinfirma’s. Wij begeleiden van A tot Z het volledige project.